www.egmarmor.se är krypterad med HTTPS/SSL-certifikat. Certifikatet är till för att förhindra obehöriga personer att se information som skickas mellan servrar. Här förklarar vi hur vi samlar in och använder data för att följa gällande lagar och förordningar (GDPR).

Vilka uppgifter lagrar vi och hur länge

Uppgifterna som sparas hos oss är de fält som respektive formulär innehåller. Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte för att behandla information till dig om tjänster anpassat efter dina intressen och behov. Eller enligt vad som krävs enligt lag, och sparas inte längre än vad som krävs för att fullgöra detta syfte. Om du lämnar dina personuppgifter och fyller i ett formulär till EG Marmor via denna webbplats samtycker du till behandling av dem, i enlighet med denna policy.

Ändamålet med insamlingen

Vi samlar in uppgifter för att ta kontakt, upprätta och/eller bibehålla en affärsrelation eller förfrågan.

Ändring/radering och rätt till information om personuppgifter

Du har alltid möjlighet och rätt till att begära tillkomst till den information vi har lagrad. Du har även rätt att begära ändring eller radering av dina uppgifter. För att göra detta kontaktar du oss via e-post eller telefonnummer. När du är kund hos oss sparar vi enbart dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt samarbete.

Kontaktuppgifter

Om du som webbplatsanvändare eller kund har frågor om hur vi behandlar personuppgifter eller vill ändra/radera uppgifterna, vänligen kontakta personuppgiftsansvarig via e-post: egmarmor@hotmail.com